Ka Anjeun

Ka Anjeun

Kumaha nyambungkeun Apple TV anjeun ka Wi-Fi tanpa nganggo remote control
.

Kaleungitan jarak jauh anjeun mangrupikeun hal anu sering kajantenan tibatan anu urang hoyong ngakuan. Tapi nalika ieu kajantenan sareng Apple Television receiver, éta janten langkung masalah sabab sadaya fiturna dihijikeun sareng éta. Nanging, aya solusi pikeun masalah ieu sareng dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha nyambungkeun Apple TV ka Wi-Fi tanpa jauh.

Ngonpigurasikeun Remote Control di ios Control Center

Sora
kabutuhan
kadali jauh pikeun ngoperasikeun Apple TV. Henteu aya anu ngurilingan kanyataan ieu, sabab henteu aya tombol fisik anu saleresna dina Tv set éta sorangan. Anu paling anjeun tiasa laksanakeun nyaéta hurungkeun atanapi pareum, cabut panyambungna alat sareng pasang deui, tapi ieu mah teu kapaké. Untungna, Apple gaduh solusi, sanaos anjeun peryogi alat ios anu sanés sareng kabel Ethernet pikeun éta.

Upami anjeun parantos nyambungkeun iPod impact, iPhone atanapi iPad anjeun ka Apple TV sareng gaduh apdet panganyarna, aplikasi Remote Command parantos aya dina alat anjeun. Upami anjeun teu acan nyetél Apple Goggle box, atanapi anjeun gaduh versi iPadOS atanapi ios lami, anjeun tiasa nyetél éta ku nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka setelan alat Anjeun.
  2. Ketok Pusat Kontrol.
  3. Ketok Sesuaikeun Kontrol, teras ketok + dina jarak jauh Apple tree Tv.

Jeung jauh ayeuna ngonpigurasi dina alat Anjeun, Anjeun bakal kudu nyambungkeun Apple tree TV Anjeun ka jaringan nu sarua jeung alat ios Anjeun. Hal ieu dilakukeun ku cara nyambungkeun kabel Ethernet ka tukang Apple TV Anjeun terus nyambungkeun ka router Wi-Fi Anjeun. Sakali alat dina jaringan, lakukeun ieu:

  1. Buka puseur kontrol alat Anjeun. Upami Anjeun gaduh iPhone 10 atawa engké, atawa lamun boga iPad diropéa kana versi OS panganyarna, gesek ka handap ti pojok katuhu luhur layar. Upami teu kitu, gesek ka luhur ti mana waé di handapeun layar.
  2. Panggihan ikon Apple Telly Remote teras ketok.
  3. Pilarian Apple Telly atanapi nami Smart Idiot box anjeun dina daptar teras ketok.
  4. Gumantung kana model Apple Television receiver anjeun, anjeun bakal nempo kodeu aksés opat-angka. Lamun nembongan dina layar Boob tube Anjeun, asupkeun kodeu aksés dina alat ios Anjeun. Upami kodeu aksés némbongan dina alat ios, anjeun kedah asupkeun kana TV. Anggo kadali jauh Smart TV anjeun pikeun ngasupkeun kodeu angka.
Baca Juga :   Pidato Pada Intinya Adalah Berbicara Di Depan

Anjeun ayeuna gaduh kadali jauh anu tiasa anjeun pake pikeun ngonpigurasikeun sambungan Wi-Fi sacara transmission supados anjeun henteu peryogi kabel Ethernet deui. Anjeun tiasa ngalakukeun:

  1. Buka Setélan dina Apple TV anjeun nganggo ios anjeun.
  2. Kotektak ka jaringan.
  3. Pilih Wi-Fi sareng ngantosan daptar ngeusian sinyal Wi-Fi anu sayogi di daérah éta.
  4. Pilih jaringan Wi-Fi anjeun sareng lebetkeun SSID nalika dipenta.
  5. Pilih Réngsé teras OK.
  6. Upami nami jaringan anjeun henteu ditingalikeun, anjeun tiasa sacara transmission ngalebetkeun nami éta ku milih Lainna tibatan nami Wi-Fi nalika daptar dieusi ku jaringan anu sayogi.
  7. Lebetkeun nami WiFi anjeun.
  8. Pilih Rengse sareng lebetkeun SSID nalika dipenta. Pilih Réngsé jeung OK.

Anjeun ayeuna tiasa nyabut kabel Ethernet tina tonggong Apple tree TV sareng router Wi-Fi. Anjeun tiasa teras-terasan ngagunakeun alat ios anjeun salaku panggantian jauh.

Ngagunakeun Jauh Alternatif Apple

Upami Anjeun gaduh jauh Apple tree TV sejen, Anjeun bisa make eta pikeun ngadalikeun Apple Tv set Anjeun ayeuna. Jang ngalampahkeun ieu, unlink jauh anjeun ti Apple TV heubeul anjeun ku nahan tombol Bill of fare jeung panah kénca salila genep detik. Lamun ikon kadali jauh nembongan dina layar Telly nu jauh geus dipasangkeun, eta hartina remote geus unlinked.

Pikeun nyapasangkeun jauh ieu sareng Apple tree TV anjeun ayeuna, pencét tombol Card sareng tombol katuhu salila genep detik. Ikon kadali jauh nu nembongan dina Idiot box nunjukkeun yen remote geus dipasangkeun. Anjeun ayeuna tiasa nganggo jarak jauh ieu pikeun ngonpigurasikeun Wi-Fi ku nuturkeun léngkah-léngkah anu dipasihkeun dina pitunjuk di luhur.

alternatif mangpaat

Nalika kaleungitan jarak jauh parantos ngaganggu, kaleungitan jarak jauh Apple TV ngajantenkeun alat anjeun teu tiasa dianggo. Nyaho kumaha cara ngungkulan masalah ieu mastikeun yén anjeun salawasna gaduh alternatif anu mangpaat upami aya kajadian sapertos kitu.

Baca Juga :   Lagu Tudung Saji Berasal Dari Daerah

Naha anjeun terang cara sanés pikeun nyambungkeun Apple TV ka Wi-Fi tanpa jarak jauh? Bagikeun pendapat anjeun dina bagian koméntar di handap.

Ka Anjeun

Source: https://noticiarmoz.com/su/Kumaha-nyambungkeun-Apple-TV-anjeun-ka-Wi-Fi-tanpa-nganggo-kadali-jauh/