Arrange the Jumbled Words Below Into Good Sentences

Arrange the Jumbled Words Below Into Good Sentences

20 Contoh Soal Simple Past Tense

20 Contoh Lengkap Soal Elementary Past Tense – Hi Sobat
EC
dimanapun kalian berada, jika kalian sedang mencari sebuah artikel contoh soal simple by tense, kalian berada ditempat yang tepat! karena pada artikel berikut ini akan dibahas beberapa soal simple by pilihan ganda maupun essay.

Kalian pastinya sudah paham dengan apa yang di maksud dengan Uncomplicated Past Tense dan contoh kalimatnya, karena materi tersebut sudah dijelaskan dengan lengkap di artikel –artikel sebelumnya. Dan untuk menguji seberapa paham dan menguji kemampuan kalian. Pada kesempatan kali ini kita sajikan pula Contoh Soal Elementary By Tense dan Jawabnya. Let’s written report it!!!

Contoh Soal Simple By Tense Pilihan Ganda

1. I __________In Solo final week.
a. Were
b. Was
c. Am
d. Is

2. My mother was in the kitchen, she __________ some cakes for four hours ago.

a. Cooked

b. Cooks

c. Cooking

d. Cook

3. He __________ always study hard when he was a pupil.
a. Did not
b. Does not
c. Exercise not
d. Did

4.
Shela: hello mela, what did yous do last night?

Mela: ……………….

a. I am watching drama series on VIU final night

b. I spotter drama series on VIU last nighttime

c. I watched drama serial on VIU last nighttime

d. I watches drama series on VIU concluding night

5. Conform the jumbled words below into good sentences of simple by tense (susunlah kata acak dibawah ini menjadi kalimat yang benar dalam bentuk uncomplicated past tense)


ane. Ignored 2. final day three. She iv. my call

a. 2-1-3-4
b. 4-1-2-one
c. 3-one-2-4
d. 3-ane-four-2

Baca Juga :   Penulisan Dimanapun

5. Adapt the jumbled words below into good sentences of unproblematic past tense. (susunlah kata acak dibawah ini menjadi kalimat yang benar dalam bentuk simple past tense)

1. At ii. yesterday 3. they 4. the v. tiffin 6. had 7. eatery

a. iv – 3 – 5 – 6 – one – 2 – seven
b. 4 – five – 6 – 1 – 2 – iii – iv
c. 3 – 6 – 5 – i – 4 – 7 – ii
d. 3 – half dozen – 5 – 7 – 1 – 4 – 2

half-dozen. Mr. Angga _____________Mr. Joe in the afternoon.
a. Meet
b. Have met
c. Has met
d. Met

7. The children



_____and______




a. Sing and dance
b. Were singing and dancing
c. Sang and danced
d. Had sung and danced

8. She ___________out of the window.
a. Looks
b. Looked
c. Had looked
d. Expect

9. The boy __________ tell lies
a. Did non
b. Practice not
c. Does non
d. Had not

10. Students_________ in the form

a. Drinks
b. Douse
c. Did not drink
d. Does not drink

Baca juga :
Contoh Kalimat Elementary Past Tense

Contoh Soal Simple Past Tense ESSAY

A. Consummate these Sentences beneath!

  1. I (be)____________at the movie house terminal night
  2. They (be)___________late for the interview

  3. __________ (be) she cute?
  4. Why (be) _______you late?
  5. He (study, not)_______last dark

B. Modify Into Simple Past Form!



Example:

She writes a love letter.

(nowadays form)


She wrote a dear letter.

(simple past form)

  1. The girls bring a book.
  2. He purchase a new machine.
  3. He does not do the home work.
  4. Does he visit his family?
  5. He is a rich human being.

Kunci Jawaban Soal Pilihan Ganda Simple Past Tense

  1. B
  2. A
  3. A
  4. C
  5. D
  6. C
  7. D
  8. B
  9. A
  10. C

Kunci Jawaban Soal ESSAY Elementary Past Tense

A.

  1. was
  2. were
  3. was
  4. were
  5. did not study
Baca Juga :   Seviyorum Artinya

B.


  1. The girls brought a book.

  2. He bought a new car.

  3. He did not do the home work.

  4. Did he visit his family unit?

  5. He was a rich man.

Demikianlah 20 contoh soal simple past tense dalam bentuk pilihan ganda dan essay untuk jadi bahan referensi dan latihan kalian dirumah. Semoga bermanfaat dan terus berlatih. Terimakasih

Arrange the Jumbled Words Below Into Good Sentences

Source: https://englishclas.com/20-contoh-soal-simple-past-tense/